Kom til fest på Langeland...

Kom til fest på Langeland...

21-04-2014

På lørdag den 26. april fejrer Natteravnene på Langeland deres 10 års jubilæum. Det markeres med et program der vækker alle sanser, både på børn, unge og ældre.

I april for 10 år siden da Natteravnene så dagens lys var der 18 Natteravne, i dag (april 2014) består foreningen af 24 Natteravne. Natteravnene dækker hele Langeland og er tilstede ved halballer og diskoteker over hele øen, desuden kan I møde dem i Rudkøbings gader næsten hver weekend.


Arkivfoto: Natteravnene Langeland

- Formand Karina Jørgensen på billedet til højre, havde et stort smil på da Natteravnene startede på Langeland for 10 år siden.I dag hedder formanden stadig Karina Jørgensen og smiler om ikke andet så endnu mere.

"Vi har det rigtig godt her på Langeland, og ser frem til en fantastisk dag på lørdag, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. Vi har I hvert fald sat alle sejl ind for, at give byen en underholdende dag" fortæller Karina

Se mere om program her

Når det officielle program er forbi vil der være fest for Natteravnene, både lokalt og fra alle de andre foreninger i hele landet, som har lyst til at være med. Vil du vide mere om det, så kontakt Karina Jørgensen på tlf. 20 15 34 12

"Er du interesseret i en uforpligtende Natteravnetur, skal du være meget velkommen", slutter Karina.