Nordisk Natteravne Dag 2015 fejret med manér...

Nordisk Natteravne Dag 2015 fejret med manér...

25-09-2015
Natteravne i hele Norden har skabt en tradition for at være synlige i deres lokalområde for at fortælle den frivillige indsats med at skabe lokal tryghed, omsorg og livsglæde blandt børn og unge.

Og i 2015 var det ingen undtagelse...Natteravnene var på gaden den anden lørdag i september i tidsrummet 10 - 14, med deres gule beklædning udstyret med  foldere balloner og godt humør.

På Langeland blev markeret på torvet ved SuperBrugsen, hvor der blev leget med børnene og talt med de voksne.

Skives Natteravne var tilstede ved motionsløb Skive Løbet som havde over 4000 løber ude på de 4 ruter.
Se billeder fra dagen her

I Gørlev indtog Natteravnene Hesteskue og Kræmmerpladsen med hænderne fulde af gule balloner, og blev budt velkommen af speakeren som fortalte markedets gæster om Natteravnene, som fik en masse balloner ud til børnene og snakket med mange forældre. Om aftenen var ravnene på almindelig vandring og der blev så delt kondomer ud fra sex og samfund til de feststemte unge. Det gav anledning til en god snak med de unge. En dejlig dag imellem mange glade mennesker i alle aldre.

I Århus var hele netværket samlet med ca. 30 ravne fra flere foreninger. De startede i Mejlgade med kaffe, rundstykker og taler af Leif Lahn folketingsmedlem og regionsmedlem Flemming Knudsen, derefter gik turen ind i byen hvor 4 garden spillede på Storetorv, dog ikke specielt for Natteravnene med det virkede sådan. Efter turen rundt i Aarhus sluttede ravnene af ved Bruuns Galleri. det var en hyggelig dag med et godt arrangement.
Se billeder fra dagen her

Roskilde markerede dagen vad at gøre opmærksom på Natteravnenes gode formål; en frivillig indsats, der skaber tryghed, livsglæde og inklusion. Ravnene begyndte som mange af de andre foreninger med fælles morgenmad før da gik på Stændertorvet og var synlige og gule.
Se billeder fra dagen her

Og i Frederikshaven fejrede man ikke bare Nordisk Natteravne Dag, men også 15 års jubilæum sammen med resten af netværket, som var mødt op til en fælles markering af dagen i byen.

Dette var blot et lille indblik i en stor fælles markering af Nordisk Natteravne Dag i hele landet - klik ind på Natteravnenes Facebookside og find mange flere billeder og historier fra dagen.